søndag den 25. juli 2010

ARGH..........

Argh.......kender du det?
Jeg kyler snart min symaskine ud af vinduet........
Tror jeg skal gå ud og ta et glas koldt vand på teressen og køle lidt ned.

fredag den 23. juli 2010

Hæklerier

Jeg er igang med at lave en lille kosmetik pung til Sofie. Tror den blir rigtig sommerlig og fin. Inspirationen til pungen kommer fra Lonni.
Sofies cykel er blevet pyntet, og er nu klar til at komme med på efterskole :)


Hvor er det underligt at skulle undvære sin datter i hverdagen. Nu er det ikke mig der holder øje og passer på mere. Da jeg meldte hende ind havde jeg det så fint med det, men nu hvor det kommer tættere (og også lidt for tæt på) har jeg en meget blandet følelse. På den ene side (når min sunde fornuft spiller ind) ved jeg hun får et fantastisk år, men på den anden side, så har jeg det vildt underligt med det savn der følger med. Mon der er andre der har det som mig?


torsdag den 22. juli 2010

Ferie projekt

Når jeg skal slappe helt af, tar jeg min hækkel nål og mit garn frem og så hækler jeg. Ikke fordi jeg skal bruge det til noget bestemt, jeg hækler bare derud af, og lar tankerne få frit spil. Så derfor har jeg nu en skål fyldt med små hæklede blomster, hjerter, kugler og andet godt. Det er jeg faktisk helt glad for, for i dag skal jeg lave street art til Sofies cykel, så den kan blive efterskole klar. Det der med street art til cyklen så jeg første gang hos Stine, og blev helt blæst omkuld og tænkte det skal jeg prøve engang, og det er så nu.

tirsdag den 20. juli 2010

Gammel räv med ny farve

Kender du det, nogen ting må man bare eje, koste hvad det vil. Og min mand syntes godt nok disse to var en investering, men se lige farven ( tænk dig til en skøn lilla, for mit camera vil åbenbart ikke vise den). En stor, og en mini Fjällräv rygsæk, så nu er vi snart klar til at ta på sommerferie :)

mandag den 19. juli 2010

Yes, yes, yes

Så er min computer endelig repareret og jeg er klar til at blogge igen :) Hold op hvor finder man ud af hvor afhængig man er af det her blog skriveri når man ikke kan skrive ;) Men nu er jeg klar igen, og det er sommer og jeg har ferie, så kan det næsten ikke blive meget bedre. I søndags var jeg i Århus til bagagerums marked og købte de her super skønne grydelapper. Jeg blir så glad når jeg kigge på de skønne farver de har. Tænk sig at der ikke skal mere til en et kig på noget man syntes er rigtig fint og så kan man få den der yes fornemmelse i maven. Det er da dejligt.