søndag den 31. juli 2011

Jeg er afhængig

Jeg må indrømme jeg er blevet afhængig!

Har du smagt Nescafe Ice Coffee? Hvis ikke så pas på, for den er yderst vanedannende. Jeg er blevet afhængig af denne skønne iskolde drik.
Jeg er også afhængig af at kigge på de her billeder som min datter Mathilde har tegnet. Hver gang jeg kigger på dem blir jeg glad i låget :)
De er bare så livsbekræftende og skønne.



fredag den 29. juli 2011

Sommerfarver

Se hvad man kan få ud af en ganske almindelig pind bare ved at male med nogle skønne sommerfarver. (billedet er lånt her hos Ginette Lapalme)

Fregatten Jylland

Min datter har haft en dejlig oplevelse med overnatning i Ebeltoft. Byen med Verdens længste træskib Fregatten Jylland, verdens mindste rådhus og verdens bedste dram Molbo bitter.

onsdag den 27. juli 2011

Hvem siger den skal være lige?

Hvad er hot og hvad er not?
Jeg syntes f.eks den her flagstang er så fin.

tirsdag den 26. juli 2011

Skønne DIY armbånd

Jeg har været i Søstrene Grene og købe broderitråd, for jeg er faldet for de her skønne knyttede armbånd. Har du også lyst til at lave dem, kan du finde vejledningen lige her hvor der også er mange andre DIY projekter.
F.eks kan du også se hvordan man laver disse armbånd med perler.

mandag den 25. juli 2011

DIY ugle

Denne skønne ugle kan du downloade lige her i 14 fantastiske farver.

Ide fra Tyrkiet

Jeg er lige kommet hjem efter en dejlig ferie i Tyrkiet. Den her ide så jeg på en restaurant i Tyrkiet og syntes den er så hyggelig.

Du skal bruge en opsats, et glas eller andet, staniol papir, salt og husholdnings sprit. Fold staniol papiret sammen af flere lag og lav en lille fordybning hvor du hælder salt og til sidst sprit over. Antænd og du får den hyggeligste flamme som brænder super flot. Mit camera er desværre ikke i stand til at gengive hvor flot det ser ud.

På den restaurant jeg så denne super ide blev den serveret sammen med frugt på et stort fad. Det så bare så flot ud.

torsdag den 14. juli 2011

Ferie billeder

Mine dejlige piger......ferie......Aros
Søskende kærlighed :)

søndag den 10. juli 2011

Hollandsk design

Jeg syntes rigtig godt om den Hollandske designer Jurianne Matters kreative papir designs. Hun bruger de skønneste farve sammensætninger som er så smukke at kigge på. Se bare de her lanterner, dem ville jeg gerne pryde min have med til en dejlig sommerfest.Har du lyst til at se mere kan du gøre det her og her.

Du kan også downloade et par af hendes kreationer her, her og her.

søndag den 3. juli 2011

Cupcakes

Et lille billede af de cupcakes min datter bagte til os i weekenden. De var både flotte at se på og smagte fantastisk, uhm.