tirsdag den 31. juli 2012

Appelsin luxus

Endelig er den kommet, den længe ventede luxus.
Da vi var på Kreta stod dette vidunder på buffen hver morgen. Det var bare at skære de dejlige, saftige, velsmagende appelsiner ud og vupti, havde du den lækreste velsmagende appelsin juice.
 Jeg bestemte mig for at købe den samme citruspresser da vi kom hjem, for det er da noget man kan blive afhængig af.
 Nu er den her så, og min dejlige mand kom hjem med en stor pose fuld af appelsiner fra vores tyrkiske grønthandler :)
 Nu dufter der af appelsiner i hele hytten. Det første min datter sagde da hun kom hjem var, nå så er den kommet :) hun behøvede ikke engang se den, kunne dufte det helt ud i gangen.
 Og, uha hvor jeg nyder det. Et dejligt glas fyldt med friskt presset appelsin, et glas fyldt med sol og sommer. Jeg lukker mine øjne og drømmer tilbage til Kreta. Det er luxus, og livskvalitet for mig.

søndag den 22. juli 2012

Forkert farve

Da jeg skar den her vandmelon over i morges havde jeg ikke regnet med der kom den her farve til syne.

Godt nok er jeg glad for farven gul som jeg skrev om i forige indlæg, men havde bestemt regnet med der ville komme en flot rød farve frem da jeg skar vandmelonen over.

 Er det en umoden vandmelon, eller er det mig der ikke er up to date????

lørdag den 21. juli 2012

Ikke færdig endnu

 Jeg er ikke færdig med farven gul endnu.

Har købt det dejligste hyggebord i farven, gul....altså rigtig solskindsgul. Et lille sødt bord hvor man kan sidde to og hyggesnakke, eller vende de ting der nu kræver at blive vendt en ekstra gang. Et bord hvor man bare kan sidde med en varm kop kaffe og læse det nye ynglings blad, eller drikke et glas vin med barndomsveninden eller kærstehygge over en sen natmad og en kold øl. Et lille stykke hjemmebag sammen med verdens dejligste piger når de kommer fra skole og høre hvordan dagen er gået. Ja jeg kunne blive ved.

Så som du nok kan forstå, jeg er så glad for det lille gule bord :)

 Lysestagen, er en gave fra min barndomsveninde. Hun gav mig den istedet for en blomst i torsdags. Den betyder rigtig meget for mig, og jeg vil tænke så mange tanker når lyset skal tændes for første gang på mandag.


 Stagen kan købes her.

fredag den 20. juli 2012

Ferie billeder

Flere ferie billeder fra skønne Kreta.






 Kreta er virkelig en perle. Der er så mange skønne små hyggelige spise steder, verandaer med frodige klaser vindruer og velduftende blomster. Farvede krukker, de skønneste lidt vintage malede butiksskilte. Der er så meget godt for øjet at kigge på. Bare nyd billederne.



mandag den 16. juli 2012

En underlig følelse af tomhed. Jeg stod der og kunne ikke hjælpe eller gøre noget, kunne bare se til. Jeg var hos dig og håber du kunne fornemme mig. Nu har du fred og ingen smerte.

Søster hvor jeg savner dig.

søndag den 15. juli 2012

Ferie graffiti

 Netop hjemvendt efter en skøn og varm ferie på Kreta


Der kommer mange flere billeder fra den smukke, romantiske ø.

lørdag den 7. juli 2012

Nye ATC kort

Så er der nye ATC kort.

 Har du lyst til at bytte se send mig en mail.


søndag den 1. juli 2012

Søndags kup







Hold nu op hvor hvar jeg været heldig idag. Jeg har været på loppemarked og gjort dagens fund.

4 vildt skønne mundblæste glas fra Fanø glaspusteri, et sæt harlekin ternet keramik krus/glas med tilhørende tallerkener fra keramiker Jesper Packness, 2 vildt flotte spanske keramik skåle med hvide prikker og en flot, flot bestik kurv i hvidvasket pileflet. Jeg er glad :)