I aften står den på andebryst, rå rødkålssalat, hasselbagte kartofler og dadler med bacon omkring.
Opskriften på min bedste rå rødkålssalat er:
1/4 rødkål
1-2 æbler
2 1/2 dl cremefraishe eller græsk yoghurt
1 dl tyttebær eller solbær syltetøj
citronsaft
valnødder i små stykker
Rødkål snittes fint, æbler skæres i små tern.
Lav en dressing af yoghurt og syltetøj. Smag til med vanillesukker, citron lidt salt og hvid beber, 1 tsk sukker. Pynt med valnødder.
4 kommentarer:
Mums det lyder bare lækkert Birthe!! Er vild med dadler med bacon - prøv at putte en lille smule gorgonzola inden i dadlerne, det blir de bestemt ikke ringere af (siger jeg, som slet ikke kan lide gorgonzola i "rå" udgave, men det smager vildt godt i de der banditter!!)
Knus Malene
For sulen da hvor ser den salat lækker ud...jeg er vild med farven!
by myr - Tak for tippet Malene, det lyder lækkert, så det vil jeg prøve næste gang.
Knus
Kirsten - Farven på salaten syntes jeg også er flot, og så smager det dejligt. En rigtig efterårs salat.
Send en kommentar