Jeg har bagt grovboller efter en enkel og nem grundopskrift jeg altid bruger. Plus har jeg tilføjet ca. 100g kogte, kolde, revet kartofler. Bollerne blir dejlig luftige med en knasende sprød skorpe.
Her får du opskriften.
1/2 pakke gær
3 dl. væske ( mælkeprodukter el. vand)
1/2 tsk. salt
1 tsk. sukker el. honning
50 g kerner ( hørfrø, sesam, hvedekerner )
ca. 200 g grove melsorter
ca. 300 g alm. hvedemel
evt. 50 g fedtstof
Bages ved 200 grader nederst i ovnen ca. 20 min.
Vårt bittelille renoverte toalett
-
Fra september til desember hadde vi en hærskare av dyktige håndverkere i
huset. Vi hadde ofte fablet og drømt om det; å strippe hele kjøkkenet og
sette o...
6 år siden
7 kommentarer:
mums de ser gode , dem vil jeg prøve en dag , og sikke nogle frikse forårs farver du har fådet frem.
Mette - Ja, det er skønt at få nogle forårs farver ind i huset.
Yum! De ser gode ud (:
- Kit
Tak for din søde kommentar...har oprettet mig som fast læser af din blog...:-)
Kit - De smager også rigtig godt, så det er bare med at komme igang ;)
Anne - Selv tak, og velkommen til.
Send en kommentar