Laver havregrød på vand, bager det i ovnen og drysser med Mariager brændenældesalt. Voila så er der serveret lækre sprøde sunde chips.
Vårt bittelille renoverte toalett
-
Fra september til desember hadde vi en hærskare av dyktige håndverkere i
huset. Vi hadde ofte fablet og drømt om det; å strippe hele kjøkkenet og
sette o...
6 år siden
6 kommentarer:
Ej hvor sejt ,måske man også kan bruge majsflager pøj pøj med det ;)
Tak skal du ha Mette, jeg kæmper videre ;)
Man kan også bruge øllebrød...det smager også fint...men der skal ikke så meget salt på... Disse chips er et hit blandt mine dagplejebørn!
Jeg skal prøve med øllebrød. Tak for tippet Kirsten.
Hvor lang tid bager du dem - og hvad med temperaturen? ;D
Jeg bager dem ved 180 grader i varmlufts ovn. Tiden afhænger lidt af hvor tyk du smører grøden ud, men ca 10-12min.
Send en kommentar