Årets julesnaps lavet på blåbær skal igennem sin første filtrering. Nu står jeg så med en stor tallerken fuld af blåbær på størrelse med vindruer og ved ikke om de skal kasseres eller gemmes. Ved du det?
Jeg vil sige ingen grund til at smide ud. De er jo konserveret i en vis grad. Vi bruger altid bærrene efterfølgende vi har lavet diverse snapse. Nogle mister dog smagen betydeligt, men prøv dig frem :)
Mit navn er Birthe, jeg er mor til to at af verdens dejligste piger.
Jeg har mange kreative ideer. Nogle gange er der guldkorn imellem og andre gange hopper jeg hastigt videre.
Elsker alt som Gør Mig Varm i sindet, og som gir min dag kulør.
En liten kjøkkendetalj...
-
Når arbeidskarene hadde forlatt Kaspara-huset og vi bare hadde noen små
detaljer igjen, sivet lufta liksom ut av oss. Vi hadde jo et fullt ut
funksjonelt ...
På reisefot og 50. bursdag
-
APRIL:
6 dager i ITALIA.
Vi tok fly til Bergamo, hentet leiebil og kjørte mot
Cinque Terre. BARE FANTASTISK!
MAI:
3 dager i Berlin.
...
Badass Bitch
-
Godt nyttår :)
Eg har som vanleg ingen nyttårsforsett, meeeeeen når det gjeld bloggen har
eg tenkt å ha som mål å oppdatere den oftare enn eg gjorde i fjo...
4 kommentarer:
Jeg ved ikke om de skal kasseres.
Men går ud fra at de ikke er dårlige så jeg ville putte dem i noget bagværk a la en sukkerbrødsdej.
Jeg vil sige ingen grund til at smide ud. De er jo konserveret i en vis grad. Vi bruger altid bærrene efterfølgende vi har lavet diverse snapse. Nogle mister dog smagen betydeligt, men prøv dig frem :)
Rigtig god ide Kirsten,tak.
flet ogsjov - Tak for din kommentar. Jeg prøver mig lidt frem og ser hvad der sker. Tror jeg springer på Kirstens forslag.
Send en kommentar