lørdag den 10. april 2010

Tiger

Jeg var et smut forbi Tiger i dag, og se lige her. Jeg fandt den sødeste Japanske kokeshi dukke. Den kunne jeg bare ikke stå for. Det blev også til en skøn lilla (igen, igen) bakke og lidt andet små og godt.


17 kommentarer:

1 OF A KIND sagde ...

Ja bliver altid overrasket over hvad man kan få i Tiger og så til så billige penge, det er jo helt vildt. Rigtig fine kort og dukke du har købt dig:-)

MollyMy sagde ...

1 OF A Kind - Jeg blev også overrasket, da jeg så den søde dukke til 20kr :) så kan alle være med.

Majken sagde ...

Hold da op!!!! Den dukke må jeg ned og hente...

Anonym sagde ...

kom altså også til at købe 4 af de dukker da jeg ikke kunne bestemme mig for hvilken farve jeg skulle ta.....så nu har Sara Katrine en rød og en pink og jeg selv en blå og en grøn......og servietterne og kufferten med kokeshi dukkerne røg også med....
Ida

MollyMy sagde ...

Majken - Det kan jeg godt forstå :) Du kan få den i pink ( som min) i grøn og blå.

MollyMy sagde ...

Hej Ida - Jeg troede kun man kunne få den i tre farve. Jeg har også købt servietterne, i både den grønne og den lyserøde farve. Søren ryster bare på hovedet :)) Men der er så meget mænd ikke kan forstå.

Anonym sagde ...

Ja hvis det nu havde været noget til trommer eller motorcyklen så var man jo blevet forstået lidt mere.....jeg kom også til at købe et sysæt i tiger, ikke fordi jeg syer... men fordi det var i den flotteste kinesiske blikæske!!!
Ida

MollyMy sagde ...

Ida - Du har helt ret, så var det en helt anden sag :)
Jeg skal da lige i Tiger igen, for den sy æske så jeg da selt ikke.

snakkemunn sagde ...

Skjønne fine ting du har kjøpt. :))

MALENE sagde ...

Jeg købte dukkerne og servietterne i sidste uge. Kunne heller ikke bestemme mig for, hvilken farve jeg skulle vælge. Købte en grøn og en blå, men overvejer om jeg også skal hente den i lyserød...den er nemlig også rigtig fin:)
Har lavet decoupagebilleder af servietterne - en god gaveidé til venindernes børn:) Hvilken lille pige ville ikke elske at have dem på sit værelse?:)

MollyMy sagde ...

Snakkemunn - Ja, det er utroligt hvad man kan få i Tiger.

MollyMy sagde ...

Malene - Rigtig god ide med decopagebilleder.

Glaphuset sagde ...

Hej Birthe.

Ved du hvad jeg var også forbi TIGER i dag og købte Kokeshi-dukke magneter til køleskabet. Men for pokker da jeg fortrød jeg ikke også købte dukken :o) Længe leve Tiger :o)

Forsat god weekend.
Kh Anette

MollyMy sagde ...

Glaphuset - Hej Anette. Du er ikke den eneste der fortryder. Jeg har faktisk også fortrudt jeg ikke købte den i de andre farver :)) tror vi må skynde os i Tiger på mandag ;)
Kram Birthe

Anonym sagde ...

Af den serviet med det grønne motiv har jeg klippet dukken ud og sat på et turkisfarvet bloklys og sat på et bloklys købt samme sted;-) og det ser faktisk noget så fint ud. Syæsken købte jeg i den Tiger der er inde i byen.
Ida

MollyMy sagde ...

Ida - Jeg havde også tænkt på at sætte det på bloklys. Trode faktisk ikke det kunne ses på farvede lys. Det vil jeg prøve. Tak for tippet med syæske, jeg drøner fluks der ind mandag :)

KirstenK sagde ...

Hvor er den sød den lille dukke...til en tyver...suk