onsdag den 2. juni 2010

Kan du hjælpe.......

Jeg har forelsket mig i den her skønne Gravhund, pølse hund, Doxie, hotdog-hund, kramme hund, ja kært barn har mange navne. Den her er syet af Alice Appel. Jeg søger hjælp til at finde et sy mønster på hunden.
Kan huske jeg har set det på en blog engang, men kan desværre ikke huske hvilken. Så kan du hjælpe mig, blir jeg glad :)

31 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Nå, hvor er den sød, men jeg tror ikke jeg er til megen hjælp, jeg har aldrig set den før!

Bournonville sagde ...

hvor er den også bare super sød,
Jeg har en bog med meget gamle sy mønstre og der er en på sådan en fin gravhund,jeg har selv syet en en gang og de er ret nemme. jeg vil meget gerne scanne det ind og sende det til dig.

du kan jo altid sende mig en mail.

bournonvillehansen.sara@gmail.com

Kh sara

MollyMy sagde ...

Kirsten - Jeg er også bare forelsket, og må prøve at sy en :)

MollyMy sagde ...

Sara - Det lyder jo helt fantastisk :) Jeg sender dig en mail med det samme.

Jytte sagde ...

Jeg har købt tre af hendes gravhunde, kunne slet ikke stå for dem.
Men mønsteret kan jeg desværre ikke hjælpe dig med ... hvis du skulle finde det vil jeg meget gerne høre om det, jeg har noget med gravhunde :o)
KH Jytte

MollyMy sagde ...

Jytte - Jeg gir dig helt ret, der er noget med gravhunde. Jeg skal nok gi dig besked ang. mønstret.

Neo Vibra Indretning sagde ...

Den er fin og ikke mindst farverig:o)

MollyMy sagde ...

Gitte - Har ikke set dig herinde før, så velkommen til.
Ja, det er noget farverigt stof den er lavet i.

Anonym sagde ...

Birthe hvis du får opstøvet mønstret vil jeg da i hvertfald gerne bestille en hund hos dig - nu ved vi jo snart om det er en lillebror eller søster, så kunne det jo være ideelt med sådan en fin hund til det nye børneværelse:-)
Knus Malene

Piskeriset sagde ...

Jeg kan desværre ikke hjælpe, men jeg bliver simpelthen nødt til at sige, at den er ret knuselskelig :-)

MollyMy sagde ...

Malene - Sara har været så sød at sende mig forskellige mønstre på pølse-hunde, så nu skal jeg bare se om jeg kan finde ud af at læse dem :)
Jeg er spændt på at høre om Oscar har ret i at det blir en lille søster :)

MollyMy sagde ...

Piskeriset - Ja det er en rigtig kramme hund. Jeg er også vild med de lange slaske øre :)

Birgitte sagde ...

Kære Molly My, min gamle far har demens, og hans gravhund betyder så meget for ham og hans livsværdi. Jeg ville være så glad, hvis jeg måtte låne mønstret også. Jeg har strikket en til ham, som sidder i hans stol, når han ikke er der. God dag. KH. Birgitte

MollyMy sagde ...

Birgitte - Hvor er jeg glad for du skriver og spør, det vil gi så meget mening for mig at sende mønstret vider.Så du må helt sikker gerne få det. Jeg er lige ved at få det forstørret op til den ønskede størrelse, og skriver til dig når det er klar.
Håber din far blir glad.
Kh Birthe

Mette sagde ...

Hvor er den bare kær! Det er lige sådan en hot-dog-hund jeg har ledt efter, til min lille datter - for en hund, det skal et hvert barn da ha, men desværre dur en ægte en af slagsen ikke hjemme hos os lige nu. Jeg ville blive så aldeles glad hvis jeg også kunne få fingrene i mønstret?

:-) Mette

MollyMy sagde ...

Hej Mette - Du må helt sikkert gerne få mønstret. Så snart jeg får min egen computer op at køre igen, kan jeg maile det til dig.
Kh Birthe

Glimmer sagde ...

Jeg har selv haft en lign. hund da jeg var barn. Jeg ville elske at sy en til min datter i retro-stof. Kunne jeg få mønster, jeg ville blive en lykkelig hunde-ejer.
Kh
Gitte :)

MollyMy sagde ...

Hej Gitte - Jeg skal sende mønstret til dig når jeg kommer hjem fra ferie :)

Glimmer sagde ...

Dejligt. Jeg glæder mig, manglede et sommer projekt til de regnfulde dage. Har måttet love veninden og søster at sy til deres bimser :)

Kh
gittelux@gmail.com

Anonym sagde ...

Sikken en sød gravhund ..

Jeg håber at du vil overveje at sende mønstret til mig også .
Jeg vil være så glad
MVH. Pia

thronholt@gmail.com

Anonym sagde ...

Hey Mollymy :o)

Du bør have din email adr. stående når du beder om hjælp ;o) Skriv den og jeg skriver til dig :o)

MVH Den Kreative

MollyMy sagde ...

Hej kreative. Det kan du ha ret i. Hvis du kigger under min profil i højre side kan du se min mail adresse neden under.
Kh Birthe

Små Grønne Ærter sagde ...

Hej Birthe, undskyld at jeg rumsterer her inde hos dig igen :-)Jeg ved godt at jeg har skrevet til dig om den før, men jeg har altså bare ikke kunne glemme den lækre hot-dog hund! Jeg ved ikke om jge ikke fik sat min email på sidste gang, så nu vil jeg lige forsøge igen, og høre om du måske havde mulighed for at sende mig mønsteret? Min datter ville blive SÅ lykkelig over at få sådan en lækker hund i julegave.
:-) Mette Alvine
Mette@lillelund.eu

MollyMy sagde ...

Hej Mette. Det er helt iorden. Problemet er bare at jeg ikke kan finde mønstret, men prøv hos Bournonville. Det var hende jeg fik det af i sin tid. Held og lykke.
Kh Birthe

Else Johnsen sagde ...

Hej Mollymy

Det er en super dejlig blok du har :-) De fine hunder er bare super skønne. Kan jeg logge dig til at sende mønstret til mig ?

min mail er johnsen@hansen@nrdn.dk
på forhånd tak og rigtig god påske

Else Johnsen sagde ...

Hej Mollymy super dejlig blok du har. Det er nogle utrolige dejlig gravhunde du har. Kan jeg logge dig til at sende et mønster til mig ? min mail adr. er johnsen-hansen@nrdn.dk

på forhånd tak for hjælpen og rigtig god påske :-)

MollyMy sagde ...

Hej Else. Tak for din dejlige kommentar. Jeg har desværre ikke mønstret til hunden længere, men prøv hos Bornoville blog. Jeg er næsen sikker på hun kan hjælpe dig.
Påske hilsner fra Birthe

Menageriet sagde ...

Mon man kan være heldig også at få kig på sådan et mønster, hvis man spørger meget meget pænt? :o) Har et par piger og nevøer, som ville blive henrykte for sådan een, og så må jeg ha gang i samlebåndsproduktionen. Hvis det er muligt, har jeg mail: s_kloster@hotmail.com.
Kh og go fornøjelse med vovserne :o)
Sidsel.

MollyMy sagde ...

Hej Sidsel - Jeg var så heldig da jeg søgte efter opskriften af jeg fik den af Sara der har bloggen Bournoville. Kan desværre ikke lige finde den i mit krea rod lige nu, men prøv hos Sara. Håber du er heldig.
Kh Birthe

Anonym sagde ...

Ihh en sød hund. Kunne man logge dig til at sende mønsteret.

B.vorm84@gmail.com

MollyMy sagde ...

b-vorm- Ja, det er en fantastisk fin hund. Men har desværre ikke mønstret til den længere, men du kan spørge hos Bournoville. Det var hende jeg fik mønstret af. Held og lykke
Hilsen Birthe