tirsdag den 7. september 2010

Efterår

Hvordan har du det med denne her fætter? ......Jeg har det fint med den, bare den holder sig udenfor. Rent faktisk er jeg utrolig fascineret af det flotte spind den kan lave, og selv om jeg ihærdigt har prøvet at fjerne det fra mine roser, er der spundet et ligeså flot spind næste morgen jeg står op. Sikke en energi og arbejdsomhed sådan en lille fyr har.

Bagved det flotte spind kan mine afblomstrede roser skimtes. Efteråret er for alvor ved at tage over, og rent faktisk har det været en lille smule koldt de sidste par aftner. Tæpperne er kommet frem sammen de varme drikke, men jeg syntes altså det er lidt for tidligt at tænde op for varmen.

Bare jeg var den lykkelige ejer af en brændeovn.


6 kommentarer:

Sandie sagde ...

Her er tæppet også fundet frem (det bliver nu aldrig pakket rigtig væk), men der er IKKE tændt for varmen! ;)

Sikke en fin fyr du har i haven :)

KirstenK sagde ...

Ups, er det for tidligt at tænde op, vi har haft ild i kakkeloven indtil flere aftner...det er fælt koldt om aftenen...edderkoppens spind er flotte, megaflotte!

MollyMy sagde ...

Hej Sandie - Man kan godt mærke hvilken vej det går nu, det er ved at være rigtig efterårs koldt. Men det er nu en meget hyggelig tid.

MollyMy sagde ...

Hej Kirsten - Havde vi en brændeovn, kan jeg love dig for vi også havde tændt op :)
Jeg syntes også det er super flot det spind.

Kat sagde ...

Hej:)

Jeg fandt herind fordi jeg googlede gravhundeopskrift. Jeg er SYG efter at eje sådan en hund:) Fik du syet en? Har straks meldt mig som fast læser, det er en superlækker blog, du har

KH
Kat

MollyMy sagde ...

Hej Kat
Tusind tak for de flotte ord, det varmer. Jeg kan ikke finde den opskrift, men søger stadig. Vil lige høre min veninde om hun har den jeg har givet hende, og så melder jeg lige tilbage.
Knus