fredag den 30. april 2010

Det fandme uhyggeligt du

Min lysekrone har fået nyt pynt, refleks monstre med neon bånd. Mathilde syntes det ser vildt sejt ud, når de lyser i mørket. Så i morges da jeg stod op for at lave morgenmad, var der 5 monstre der tog imod mig, den ene mere frygtindgydende end den anden ;) Uha, hvor vi hygger, muahaaaaa




Popcornkage

I dag har vi sovet længe, gået i nattøj til over middag og lavet popcornkage. En rigtig tøse kage, med M&M chokoladeknapper, skumfiduser og peanuts, uhm. Mathilde kan næsten ikke vente med at smage.

torsdag den 29. april 2010

Retro billeder

Jeg har nogle tomme caffe latte dåser som jeg vil bruge til knapper, sytråd og alt det som jeg gerne vil prøve at få lidt orden i. Derfor var jeg på nette og søge efter nogle billeder som jeg kunne beklæde dåserne med. Og faldt over den her side med de skønneste retro billeder.





tirsdag den 27. april 2010

Kanelsnurrer

Uhm, hele huset dufter af kanel og hjemmebag. Der er ikke noget så dejligt som kanelsnurrer og en kop kaffe.








Dejlig inspiration

Hvor er det dejligt at blive inspireret. Og her i blog land er der rig mulighed for at blive det.
Efter et kig hos hende her, var jeg solgt. Så i morges da jeg stod op var jeg nød til at finde stof, nål og lidt farvet garn frem.

mandag den 26. april 2010

Jeg var til bagagerums marked i Århus i går, og var heldig at finde en helt ny skål fra OiSoiOi i en lækker pink farve.Et armbånd i orange rød og pink farver blev det og så til. Måtte også eje det skønneste hårbånd som skal bruges til en havefest til sommer :)



lørdag den 24. april 2010

Gaveleg

Posten havde en gave med til mig fra Julia. En fugl klippet i det skønneste retro tapet. Tak for den. Nu skal jeg så igang med at lave en gave som jeg kan sende tilbage til Julie, samt mangler jeg en der har lyst til at lege med i gavevandrings legen. Så den første der skriver en kommentar modtager en gave fra mig og skal så sende en tilbage til mig og en ny deltager af legen.

fredag den 23. april 2010

Masser af puder

Det er let at forny sit hjem med puder. Udskift en enkelt farve og indtrykket kan være helt anderledes Hyggeligt og varmt om vinteren og let og lyst sommeren. Jeg elsker puder, masser af puder. Se lige de her skønne puder. Sassy cat Plush og yellow rose lil Hoot. Kan købes her.

Tror jeg vil sy en, pladsen er reserveret pude til når jeg får besøg af min bedste veninde.



Skønne farvekombinationer, kan købes her. Den her patchwork græskar pude er jeg helt vild med.





Og se lige her, faldt for disse med det samme.



Skøn Japanerpige pude.
Og lige så skøn Babushka pude.

Bird pude i lilla måtte også gerne bo hos mig. Alle puderne kan købes her.

Hæklede puder i de dejligste farver kan købes her.









onsdag den 21. april 2010

Dejlig dag

Skøn onsdag. Udsigt til forår fra min hyggekrog i køkkenet. Dejlige retro fund og lidt krea guf til datteren. Et kernelæder armbånd med en af mine keramik stjerner.

søndag den 18. april 2010

Forårs give away

Solen skinner og foråret er ved at tage rigtig dejligt over.
I går var jeg ude og se køerne danse. Det var en god og glad oplevelse. Lige inden porten til staldens 200 køer blev åbnet kom solen frem, og det fik humøret til at stige lidt ekstra hos tilskuerne. Man kunne ikke andet end smile og være glad, og stemningen var helt i top da køerne kom springende, hoppende og dansende ud på den grønne mark. Det var så sjovt at se sådan et stort dyr te sig som en lille legesyg hund, og lave alle mulige krumspring.

Det er også blevet tid til min lille forårs give away, som består af et par øreringe med lilla blomster. Hvis du har lyst til at deltage er reglerne sådan, en kommentar = 1 lod, en kommentar og fastlæser = 2 lodder, kommentar, fastlæser og et link til min give away = 3 lodder. Vinderen udtrækkes d. 2-5.

lørdag den 17. april 2010

Fristet igen

Så blev jeg fristet igen. Hurra for Tiger.


tirsdag den 13. april 2010

Smukke kort

Som jeg tidligere har skrevet, har jeg en passion for postkort, og gerne gamle. Disse gratulationskort har jeg været så heldig at finde på et marked i sommers. Jeg købte dem af den sødeste gamle dame, som havde gemt dem fra hun var ung. Hun syntes ikke længere at hun havde brug for dem. Alle er ubrugt og i rigtig fin stand. Elsker ting og sager der har en historie og en fortid.
Bare skriften, og udførelsen er speciel. Rigtig fine krummelure med guld og sølvskrift.

Og så er de i A 4 størrelse, og med silkebånd i. Der blev rigtig gjort noget ud af det dengang.



Farverne er dusede, svært at gengive her på billederne. Men man er ikke i tvivl når man står med dem i hånden at de er gamle.



Som i nok kan hører er jeg vildt glad for dem, og føler jeg har fundet en skat fra dengang.








mandag den 12. april 2010

Retro taske

Jeg har fundet min dejlige retro kernelæder taske frem. Den er bare så lækker og up to date. Glæder mig helt vildt til at få den i brug..........men glæden var kort........ for se lige her. Vupti havde den skiftet ejer og var på vej ud af døren...........

forvandlet til skoletaske........
og en del af outfittet, som åbenbart passede helt perfekt sammen med de nye sko.
Nu glæder jeg mig bare til den går af mode så jeg kan få den helt for mig selv igen ;)











lørdag den 10. april 2010

Invitation

Jeg er så heldig at jeg er blevet inviteret med til udgivelsen af en ny boligbog der kommer d. 24 april. Bogen hedder, Udsigt til sommer, og hvem syntes ikke det lyder dejligt. Jeg glæder mig rigtig meget, til at stå med bogen i hånden, for de billeder jeg har set indtil videre er bare så flotte. Du kan se flere billeder lige her og her.


Tiger

Jeg var et smut forbi Tiger i dag, og se lige her. Jeg fandt den sødeste Japanske kokeshi dukke. Den kunne jeg bare ikke stå for. Det blev også til en skøn lilla (igen, igen) bakke og lidt andet små og godt.


torsdag den 8. april 2010

Keramik

Ja, så har jeg fået min anden brænding med hjem fra keramik kurset. Det er altid spændende at få åbnet døren ind til ovnen og se det færdige resultat. Jeg er vild med lilla, som du nok kan se :)


tirsdag den 6. april 2010

Ugle

Jeg har malet et uglebillede som nu er blevet baggrund for min blog titel. Ved ikke helt om det er sådan det skal se ud, men jeg trænger til der skal ske lidt forandring her på sidden. Så ind til videre får den lov til at kigge med.

mandag den 5. april 2010

Min hoveddør

Hva' er det, sagde manden. Skal vi nu til at ha citroner i potterne? Ja, det er lige hva vi skal, sagde jeg....... Der er noget mænd ikke forstår sig på, eller i hvertfalde min mand. Jeg har fyldt en potte med skønne gule citroner, og plantet påskeliljer ind imellem. Og vent bare til de springer ud, så håber jeg han kan se hvor fint det blir :)


søndag den 4. april 2010

Armbånd

Armbåndet er ved at ta form. Det er endnu ikke helt færdig, men nu kan jeg begynde og se mening med det jeg sad og lavede den anden aften. Tror jeg vil lave et lilla kernelæder armbånd som stofstykket skal monteres på.

Måske det skal være en af gaverne til gavevandring. Jeg mangler stadig 2 deltagere. Reglerne er lavet lidt om men det kan du læse mere om her.

Genbrug

Vil lige vise jer mine nyeste genbrugsfund.

lørdag den 3. april 2010

Hjælp...

Jeg har simpelthen burg for din hjælp til hvordan man kan se om der er kommet nye kommentarer på ens indlæg, nye såvel som gamle. Kan man ikke aktivere en eller anden knap så man automatisk får besked?

fredag den 2. april 2010

Gavevandring

Jeg har meldt mig til gaveleg hos Kreakrillers, og har modtaget den fineste gave.Super fin indpakning, og gaven er helt unik. En holder til øreringe, beklædt med gult retrostof ( min ynglingsfarve). Og ikke nok med det så fik jeg også et par skønne øreringe. Tak for gaven.

Nu skal jeg jo sende legen videre, og har i den forbindelse lyst til at lave reglerne lidt om. Jeg har læst et indlæg hos Frk. Turkis, hvor hun forslår at i stedet for at modtage 1. gave og sende 3 gaver til nye deltagere. Så sender man 1 gave tilbage til vedkommende man fik en gave af og sender 2 gaver til nye deltagere, der så gerne skulle sende en gave tilbage.
Altså, du både giver 3 gaver og får 3 gaver.
Så derfor sender jeg en gave retur til Kreakrillers, og skal bruge to nye deltagere til den nye Gaveudvekslingsleg.