mandag den 26. marts 2012

Ska vi byt?

Ny dille med at bytte kort så jeg første gang her, hvor du også kan læse om regler for ATC kort.
 Har du lyst til at bytte med mig?

8 kommentarer:

by myr sagde ...

Nej hvor sjovt, det har jeg aldrig set før...laver man bare selv nogle kort i den størrelse der er angivet i reglerne?? Skal det være specielt materiale eller??

Knus Malene

MollyMy sagde ...

Hej Malene - Ja, det er sådan jeg har forstået det. Tror ikke det skal være specielt matriale. Bare målene overholdes, så tror jeg der er frit valg hvordan og med hvilke mariale man vil lave kortene i.
Knus

Oprettet af RikkeRøjkjær sagde ...

Hej MollyMy...hvor er det nogle FANASTISKE kort, du har fået lavet. Og JAAA vi skal da "dyt-dyt-byt" Ville ELSKE at have "undskyld er jeg lidt kedelig kortet" hængende hjemme hos mig.

(og bare lige en kommentar til ByMyr: Det er nemlig det geniale ved disse ATCkort. Det er dig helt frit for, hvordan kortene er udformede, bare de har det rette mål. Jeg har sågar set kort lavet af glas, keramik, stof, hæklet, scrappet. Anything goes. Så bare kom i sving, for det er et knaldhyggeligt format at sidde og arbejde med. Håber du også vil være med.

God weekend
RikkeRøjkjær

MollyMy sagde ...

Lyder super Rikke, sender dig en mail med adresse :)

Anonym sagde ...

Kære mollymy. Faldt over din blog og vil rigtig gerne bytte et ATC kort med dig hvis du har lyst. Lige blevet færdig med mine idag så intet foto. Endnu.... Men du kan se mit univers på www.ibenlaursen.dk.
Min mail er ibensfarverige@gmail com
Mange hilsner iben

MollyMy sagde ...

Kære Iben. Tak for din interesse for at bytte ATC kort med mig. Jeg glæder mig rigtig meget til at kigge nærmere på din hjemmeside.
Hilsen Birthe

KIRKEBY sagde ...

Hej Birthe.
Har du stadig kortet med en mand med lyserød turban? Og har du lyst til at bytte?
se evt. min blog, jeg lægger lidt flere kort på en af dagene.

Mvh Maria

MollyMy sagde ...

Hej Maria - Jeg vil rigtig gerne bytte med dig, men alle de her kort er væk. Jeg har lavet nye som jeg nok skal vise i et indlæg, så må jeg krydse finger for at der er noget der kan friste så vi kan lave en bytter :)
Knus