søndag den 8. april 2012

Spiselige blomster

De her blomster syntes jeg er så fine at jeg selv fik lyst til at prøve kræfter med at lave dem. Jeg har set 
dem flere steder på google og blev nysgerrig på selv at komme igang.
 Har du også lyst til at prøve så se med her.
 Skær top og bund af en ananas.
 Fjern den brune prik der blir tilbage efter skrællen er skåret at.
 Skær ananasen i meget tynde skiver og læg dem på bagepapir. Bag skiverne i ovnen ved 125 grader i 30 min. Vend skiverne og bag ydeligere i 30 min.
 Nu tager du de tørrede skiver ud af ovnen og placere dem i en muffin form og lader dem stå natten over. Så har du de fineste tørrede ananas blomster som kan bruges til pynt på dine kager eller.......
 En glas krukke fyldt med blomster vil være en rigtig sød værtinde gave.

 Citron cup cake med ananas blomster.

8 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Aj, hvor er de fine...Det er da helt vildt hvor flotte der er...Det vil jeg prøve! Tak for tipset! Fortsat god påske til dig og dine...

Joan sagde ...

Hvor er de flotte. Hvilken god ide

c.lau´s gavebod sagde ...

De er godt nok flotte, og man kan slet ikke se, at de er lavet af ananas. Det skal da lige prøve en dag. Hvor længe kan de holde sig i en krukke, for man får måske mange ud af en ananas?

Vera sagde ...

De er rigtig fine -tak for inspirationen.

Marianne sagde ...

Woww, de er da bare så flotte, fine og specielle - de er i min verden rigtig smukke i glasset - som pynt.
Tak for at dele.

Marianne

Anne Sofie sagde ...

Hvor ser de bare godt ud :) fed ide :)

by.bak - interior & lifestyle blog sagde ...

Hvor ser de smukke og dekorative ud - god ide!

mette laumann sagde ...

Hvor bliver de flotte;)
De kan vel godt spises ?
Vildt hygligt at møde dig i Århus
Kh Mette