søndag den 2. juni 2013

Dobbelt så godt

Har været igang med at lave hjemmelavet pålægschokolade......uhm, det smager bare dobbelt så godt som alm. pålægschokolade.

Køb en rigtig god mørk chokolade med højt cacao indhold. Smelter chokoladen over vandbad smørre ud på bagepapir og lader det størkne. Skær så ud i passende stykker med en pizza kniv/rulle.

. Denne gang lavede jeg chokoladen med orange smag, men kan laves i lige den smag man bedst kan li, f.eks lakrids drys, hakkede nødder, hakket tørret mango osv


4 kommentarer:

GitteBlinkilde sagde ...

God ide - den må afprøves :-)

MollyMy sagde ...

Gitte, du vil ikke fortryde.

Joan sagde ...

Det lyder eksklusivt og lækkert...måske en med orange, en med lakrids..og...og . Mums

MollyMy sagde ...

Hi, hi Joan. Jeg har også været godt rundt omkring smagsmæssigt ;)