lørdag den 23. januar 2010

Chokolade muffinsJeg har bagt chokolade muffins her til aften. Tror jeg er gået lidt i selvsving. Først prinsesseboller og nu muffins. Jeg elsker chokolade, og vil bare lige vise en af grundene til at man bør spise chokolade ( kan desværre ikke huske hvor billedet kommer fra ). Yes, livet er skønt :o)

6 kommentarer:

Sonnie sagde ...

Det var da et skønt billede. ha ha ha.. Jeg spiser ellers meget chokolade, men det har ikke rigtigt virket på mig endnu. Jeg har nok bare ikke spist nok ;o)
Kh. Sonnie

PS. Jeg skal da lige love for at du er gået bage-amok i dag.

Hanne's verden sagde ...

Hej Birthe

;-D Jeg elsker den tekst!!! Og er sikker på, at det er sandt.
Kh Hanne

Jule Mig sagde ...

Fedt billed... Tror så nok bare ikke jeg spiser helt nok chokolade... hihihi

Hyggehygge
Marianne

Mette Lykke sagde ...

Jeg er sikker på det passer det med brysterne..
Tør ikke tænke på hvordan de ville se ud, hvis jeg ikke spiste chokolade.. Det er også godt for humøret.. Så spis og nyd chokolade i rigelige mængder..

Malumsen sagde ...

Hold da op hvor ser de bare lækre ud...uhm, er sikker på de smager godt! Og teksten på billedet har jeg bestemt skal være mit livs nye motto:-)
Skal lige høre, hvordan du laver de billeder der er i kollage, f.eks. det billede med alle hårbøjlerne...er det et specielt foto program du har til det eller??
Kh. Malene

MollyMy sagde ...

Sonnie - Jeg er også ret vild med det billede. Ved ikke helt hvor meget man skal spise for at det kan ses, så jeg fortsætter:o)

Hannes verden - Lige mine ord :)

Jule Mig - Smiler, jeg har også overvejet hvor meget man skal spise. Syntes heller ikke helt det kan ses endnu. Men jeg gir ikke op.

Mette Lykke - Den klub melder jeg mig ind i. Nyd din chokolade og vær glad :o)

Malumsen - Ja, det er et fotoprogram jeg fik et tip til af Karen Klarbæk. Kan ikke helt huske hvad det hedder, men du kan gå ind på hendes blog og søge. Hvis du ikke kan finde det, kan vi lige tales ved i morgen, så skal jeg nok finde ud af det.