onsdag den 27. januar 2010

Shoppe tur
Jeg har været ude at shoppe lidt idag. Fantasi shoppe. Det var rigtig dejligt..... bare hive ned fra hylderne uden at tænke på prisen.
Det her er hvad det blev til. Skønt maleri lavet af Jeanette Uldall, solgul lampe Flowerpot af Verner Panton, armbånd Humanity, tørklæde designet af Sonia Rykiel, knagerække hang it all af Chareles Eams, og til sidst skønne fingeringe lavet af Kristin Perkins. Måske tar jeg en tur igen i morgen :o)

10 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Jeg har også fantasishoppet idag..
Mange lækre ting du har fundet, især lampem er jeg lidt forelsket i..
Jeg har fantasishoppet kjoler, stiletter, vildt hårpynt og glimtende smykker, for jeg skal snart til bryllup og mangler en kjole...

Mette Lykke sagde ...

Ja.. det er dejligt at drømme, og det koster ikke noget.
Smil fra Ærø.

Glaphuset sagde ...

Eeeeelsker den knagerække. Tror også jeg skal drømmeshoppe lidt :o) Fine ting i hvert fald til billige penge ;o)

Kh Anette.

MollyMy sagde ...

MissMuffin - Jeg er også helt vild med den lampe, og især farven. Ved ikke helt hvorfor gul er en af mine favorit farver for tiden.
Håber du finder den vildeste kjole til bryllupsfesten.
Kh Birthe

MollyMy sagde ...

Mette Lykke - Dejligt med et smil fra den skønne ø.
Ja, det er med at nyde de gratis glæder man har :o)
Kh Birthe

MollyMy sagde ...

Glaphuset - Den knagerække er bare så skøn, men desværre er min mand og jeg ikke enige. Så jeg nøjes med at drømme lidt endnu ;o)¨
Kh Birthe

Anonym sagde ...

Hej Birthe,
Jeg ELSKER lampen fra Verner Panton...den er skøn i den varme sol gule, men jeg har forelsket mig i den lilla! De andre ting du har fantasi shoppet er også bare super skønne..
Kh. Malene

MollyMy sagde ...

Malumsen - Ja den er super skøn den lampe. Jeg er, når jeg nu skal være helt ærlig lidt vild med alle farvern. Men man er jo nød til at begrænse sig :)

Randi sagde ...

Sikke en fin shoppetur du har været på. Det er også dejligt at drømme. Ikke for at være klog, men hun hedder Jeanette Uldall. Hun er faktisk min kusines datter. :o). Hun laver nogle flotte billeder.

God aften.
Kh Randi

MollyMy sagde ...

Randi - Tak fordi du rettede mig. Jeg vil straks gå ind og skrive det rigtige navn :)
Hun laver de mest fantastiske billeder. Så en udstilling med hendes billeder i Gudhjem for et par år siden og så var jeg solgt.
Ønsker mig så meget et af hendes billeder.