tirsdag den 30. marts 2010

Det går bedre

Det går heldigvis lidt bedre med Mathilde, så i dag har vi malet på tallerkener. Sofie har lavet den første, hvor hun har skrevet. Do you want your life in a box. Og så kan man jo tænke lidt over det. Mathilde har malet den her. med hendes idol :)
Og jeg har lavet rent kopi af Casalingas skønne tallerkener.


Så er der blevet bagt muffins. For at lave dem ekstra fine har vi printet de sødeste forme ud, som du kan finde lige her.Og i eftermiddags var vi en tur i bio og se, Sådan træner du din drage i 3D. Det var en rigtig sød og sjov film.


6 kommentarer:

Tami (Pixeltrash) sagde ...

Awe! You used my cupcake wrappers! Love them. I am glad you enjoyed them!

MollyMy sagde ...

Thanks for your messages on my blog. Yes, I love your cupcake wrappers. And I have made a link to your blog so everyone can see how fine they are. Thanks for sharing.

Malumsen sagde ...

Neeej hvor I altså hygger...vildt flotte tallerkner i har lavet - jeg syns især den første er flot, sikke et flot budskab:-)

MollyMy sagde ...

Malumsen - Når man har syge børn er man nød til at finde på, for det ikke skal blive for kedeligt.
Håber Oscar har det godt.
Kram

Malumsen sagde ...

Ja det er rigtigt Birthe, så er det med at være kreativ - men det er godt at høre at der er bedring på vej hos jer.
Oscar har det rigtig fint, han hygger sig hos Jane - var dog lige ved at blive ked af det da Kim afleverede ham i går, men vores tapre lille dreng stof med bævrende læbe og sagde "ik grund til at bli ked aaaaéd vel far??" Men ud over det er det gået strålende..nu glæder vi og bare til at holder ferie i dag kl. 16.00 dut:-)
Fortsat rigtig go ferie:-)
Knus

MollyMy sagde ...

Malumsen - Jeg er glad for at høre at det er gået fint med Oscar.
Rigtig god påske til jer.