torsdag den 22. juli 2010

Ferie projekt

Når jeg skal slappe helt af, tar jeg min hækkel nål og mit garn frem og så hækler jeg. Ikke fordi jeg skal bruge det til noget bestemt, jeg hækler bare derud af, og lar tankerne få frit spil. Så derfor har jeg nu en skål fyldt med små hæklede blomster, hjerter, kugler og andet godt. Det er jeg faktisk helt glad for, for i dag skal jeg lave street art til Sofies cykel, så den kan blive efterskole klar. Det der med street art til cyklen så jeg første gang hos Stine, og blev helt blæst omkuld og tænkte det skal jeg prøve engang, og det er så nu.

10 kommentarer:

Julie sagde ...

Hvor ser det lækker og inspirerende ud med alle de farver og former!! :-)

MollyMy sagde ...

Tak Julie, jeg glæder mig også til at komme igang og se om jeg ikke kan få gjort cyklen fin :)

Anonym sagde ...

Det lyder rigtig spændende!
Glæder mig til at se det færdige resultat!
KH Heidi

MollyMy sagde ...

Heidi - Jeg skal nok vise et par sommer billeder af den færdige street art cykel :)

Sandie sagde ...

Sådan en skål ville jeg gerne have. Hvor ser det spændende ud :)

MollyMy sagde ...

Hi, hi, ja det er godt at ha lidt i gemmeren :)

Anonym sagde ...

Hvor ser de hyggeligt ud, tænk at du bare "såén lige" kan hækle derude af...og hvis du får brug for mere inspiration til dine hækle-nørkle-ideer, så kommer vi jo til at mangle en barnevogns rangle kæde til november (gerne med de fine små ugler i forskellige farver) - bare hvis du sku løbe tør for ideer, ha ha:-)
Knus Malene

MollyMy sagde ...

Det var da en super fin ide Malene. Jeg havde slet ikke tænkt på at lave barnevogns pynt ud af uglerne. Den ide skal jeg da lige skrive bag øret :) Håber i hygger jeg i sommer varmen.
Knus

KirstenK sagde ...

Superlækre ting du har hæklet...kvindetegnet er i særdeleshed alletiders!

MollyMy sagde ...

Tak Kirsten :) Kvindetegnet er jeg også vild med, jeg så det på en kjole i Box de Lux i Århus, men havde desværre ikke råd til at købe den. Så jeg tænkte, det hækler jer da selv og sætter det på en af mine gamle, så smager det da lidt der hen af ;)