tirsdag den 10. august 2010

Dejlige Damer

Som nogen af jer sikkert ved, så har jeg en svaghed for flotte postkort. Og for et par dage siden fandt jeg disse dejlige postkort med de aller skønneste Damer på. Og ja, dem kunne jeg så ikke leve uden.
Bag på hvert kort står der en lille beskrivelse af Damen. F.eks står der på Hverken fugl eller fisk Damen at hun lader sig ikke sætte i bås. Hun er helt sin egen, en kreativ sjæl der ikke bekymrer sig om hvad andre mener om hende. Har hang til patchwork og mørk chokolade ( gad vide om hun kender mig) :) Bag på mor Dame står der, at hun elsker harmoni og orden. Hun har let til bekymring og urolig søvn. Hun holder af højtlæsning og rengøring. Har en svaghed for kærlighedsnoveller og stærk lakrids.Selve konvolutten er også helt unik og lavet af gammel tysk landkort. Hvis du ligesom jeg ikke kan stå for de skønne damer, kan de købes hos Petronella.

9 kommentarer:

MALENE sagde ...

Hvor er de skønne. Hvad koster kortene? Synes ikke jeg kan finde det på hjemmesiden!?

MollyMy sagde ...

Hej Malene. Ja de er super skønne. De skoster 100kr for 10stk incl. porto.

KirstenK sagde ...

Der er skønne...jeg kan heller ikke stå for dem...så klik, klik!

MollyMy sagde ...

Hej Kirsten - Ja, imellem falder for noget man bare må eje, og disse er uimodstålige.

Piskeriset sagde ...

Jeg kan godt forstå din fascination - de er da rigtig skønne :-)

Tulles klædeskab sagde ...

Nej hvor er de bare skønne de kort. Jeg skulle netop til spørge dig hvad de koster, for kunne ikke se det derinde. Kan man godt køre færre kort hos hende? Og kan man bestille dem på hendes hjemmeside?

Knus fra Tulle

MollyMy sagde ...

Piskeriset - Ja de er rigtig fine. Skal bruge til at sende til min datter på efterskolen :)

MollyMy sagde ...

Hej Tulle - Du kan købe dem på hendes hjemmeside, trendsales og Amio. Du kan godt købe dem enkeltvis. Tror nok de koster 15 kr stk.
Knus Birthe

Pernille sagde ...

Tusinde tak for alle de pæne kommentarer! Hvor er jeg glad for at I kan li' mine kort. Det nemmeste sted at købe dem er på www.amio.dk/butik/265 - der kan man se alle kortene og betale via Paypal eller ved bankoverførsel.
Ha' en god weekend!
Pernille / petronella