torsdag den 28. januar 2010

Torsdag eftermiddag


Dagens sidste solstråler i mit køkken....... :o)

onsdag den 27. januar 2010

Shoppe tur




Jeg har været ude at shoppe lidt idag. Fantasi shoppe. Det var rigtig dejligt..... bare hive ned fra hylderne uden at tænke på prisen.
Det her er hvad det blev til. Skønt maleri lavet af Jeanette Uldall, solgul lampe Flowerpot af Verner Panton, armbånd Humanity, tørklæde designet af Sonia Rykiel, knagerække hang it all af Chareles Eams, og til sidst skønne fingeringe lavet af Kristin Perkins. Måske tar jeg en tur igen i morgen :o)

tirsdag den 26. januar 2010

Give away




Min første give away, er 4 stk til og fra kort med ugler, klippet i papir fra Rie Elie Larsen samt Rice.
Har du lyst til at lege med er reglerne sådan.
Skriv en kommentar = 1 lod
Skriv en kommentar og bliv fast læser af min blog = 2 lodder
Skriv en kommentar, bliv fast læser af min blog samt vis et link på din blog til min give away = 3 lodder
Husk at skriv hvor mang lodder du tar.
Den heldige vinder udtrækkes fastelavns søndag d 14 februar.
Held og lykke

lørdag den 23. januar 2010

Chokolade muffins



Jeg har bagt chokolade muffins her til aften. Tror jeg er gået lidt i selvsving. Først prinsesseboller og nu muffins. Jeg elsker chokolade, og vil bare lige vise en af grundene til at man bør spise chokolade ( kan desværre ikke huske hvor billedet kommer fra ). Yes, livet er skønt :o)

Prinsesseboller


Mathilde har sovet på fritidshjemmet i nat, og kommer snart hjem. Derfor har jeg bagt en pladefuld lyserøde prinsesseboller til hun kommer hjem. Så skal vi hygge omkring morgenbordet, og jeg skal høre alt det sjove hun har oplevet.
Hvis du skulle få lyst til at prøve at bage disse skønne lyserøde prinsesseboller er opskriften lige her.
Ca. 10 stk.
50g gær
2 dl vand
100g fromage frei
2 spsk rør sukker
2 æg
200g revet rødbeder
1 dl solsikkekerner
1 tsk. salt
ca. 450g hvedemel
2 dl havregryn
Drys med lidt majsmel på toppen
Bland det hele sammen og sæt bollerne på bagepapir med to skeer ( dejen skal være klæg ). Stilles til hævning ca. 30 min.
Bages ved 200 grader i ca. 30 min.

fredag den 22. januar 2010

Pige tur


Århus here we come. Når jeg får fri fra arbejde drøner min store datter og jeg på shopping tur til Århus. Det blir bare så hyggeligt. Vi skal ose, prøve sminke og dufte, veninde snakke, på cafe og spise lækker mad. Jeg glæder mig helt vildt.
Rigtig god weekend.

torsdag den 21. januar 2010

Hårbøjler

Et lille udpluk af de hårbøjler jeg har lavet.

Hanhund


Jeg har fået hund..........en hanhund........

Kreativ award

Jeg har fået denne award af Snakkemunn.
Jeg er rigtig stolt og glad for at hun tænkte på mig da hun skulle dele ud. Med awarden følger der nogle regler, nemlig at man skal linke til den man har modtaget den af, skrive lidt om sig selv samt gi den videre til 7 andre.

Så her kommer lidt hemmeligheder om mig.


Jeg vil gerne gi den kreative anerkendelse videre til 7 andre dejlige blog piger som inspirerer mig.
Pernille på 1





onsdag den 20. januar 2010

Heldig kartoffel


Se lige hvad jeg modtog med posten idag. En give away gave fra Mirjam Theresa. Jeg blev den heldige vinder af den fineste uro. Tusind tak for gaven, som passer så fint her hos mig.

tirsdag den 19. januar 2010

Endnu en


Vi har fået uglekuller herhjemme. Efter et besøg hos Westmose blev jeg så inspireret at jeg var nød til at prøve at lave et uglearmbånd til min datter.

søndag den 17. januar 2010

Ugle billede







Min moder stolthed er ikke til at skyde igennem. Mathilde, min yngste datter kom her til morgen med et billede af den sødeste ugle. Hun var blevet inspireret af den ugle pude vi købte i Tiger. Dejligt at blive kreativt inspireret.





Hygge lys


Jeg har været i gang med at lave lidt dekoration på mine stearinlys. Har købt flotte servietter og overført dem på hvide tykke bloklys.


Del servietten så kun det tyndeste stykke med billede er tilbage. Riv det ud (syntes det blir flottere hvis man river end hvis man klipper) og placer det på lyset. Tag et stykke madpapir og læg oven på. Tænd for et strygejern og hold en kniv på den varme flade indtil den lige netop er varmet lidt op. Kniven må ikke være for varm, da stearinen så vil løbe. Stryg kniven uden på madpapiret til du kan se at lyset smelter lidt. Fortsæt sådan indtil hele serviet billedet er smeltet ind i lyset.

fredag den 15. januar 2010

Flettede armbånd




Vil lige vise nogle flettede kernelæder armbånd jeg lavede i sommers.

Pose ophæng....


Jeg har det desværre med at gemme. Gemmer på noget jeg måske kan bruge engang, noget jeg syntes har en smuk farver, en lækker form, noget med minder ja you name it. Jeg øver mig i at blive bedre til at komme af med noget af det, men skal sige, det er ikke let. Disse kugler er klippet af gamle papirsposer, jeg også havde gemt.

Morgenmad


Min morgenmad lige for tiden består af en Sweetie. Den smager bare så lækkert og er sød og saftig. At den så også er super sund gør det jo bare endnu bedre.

torsdag den 14. januar 2010

Uglemor


Har købt en sød ugle pude i tiger for bare 20kr.

tirsdag den 12. januar 2010

Svaghed.....


Jeg har en svaghed for knapper. Knapper med flotte farver, knapper med fine mønstre, gamle knapper, ja jeg kunne blive ved. Og se mit seneste genbrugs fund. Længst nede i en lille skål fandt jeg disse skønne gamle knapper.

Nytårs ønske


Jeg har et ønske for det nye år. Ja rent faktisk har jeg mange, men det her skal jeg ha ordnet. Det har alt for længe været en dårlig samvittighed der har hængt over mit hoved, og som bare blir udskudt og tilsidesat til en anden go gang. Det kan vente, det gør jeg i morgen. Det drejer sig om alle de billeder jer har taget og lagt over på min computer. De ligger bare der uden jeg får dem overført til papir og sat dem ind i mapper. Men nu skal der gøres noget ved det.
Billedet er fra vores sommerferie på Bornholm.

lørdag den 9. januar 2010

Æble unger




Jeg har købt en pose af mine favorit æbler, Danske Elstar æbler. Og se hvad jeg fandt inden i posen........ nu har jeg lagt æblet/æblerne et ganske bestemt sted i min vinduskarm og går og venter på at der kommer en lille flok små æblerunger ud.

fredag den 8. januar 2010

Helt fantastiske billeder




Jeg blir så glad når jeg kigger på Gitte Brandts billeder. Prøv selv at ta et kig her.

tirsdag den 5. januar 2010

Gamle kort


Fandt disse to kort i min gemmer. På hvert kort står et lille digt.


Hvad er små drenge gjort af? Frøer og snegle og sorte negle. Det er små drenge gjort af.


Hvad er små piger gjort af? Jordbær med fløde og alt det søde. Det er små piger gjort af.

mandag den 4. januar 2010

Sjove armbånd af kapsler


Så blev jeg færdig med dåseøl kapsel armbåndene.....

søndag den 3. januar 2010

Dåseøl kapsler



Jeg har fået foræret en hel pose fyldt med dåseøl kapsler, og hvad skal man så bruge dem til. Jeg har hæklet lidt rundt omkring kapslerne og fundet ud af at det skal blive til et armbånd.

lørdag den 2. januar 2010

Skønt



Så skal der slappes af med en chokolade øl. Den dufter og smager af rigtig god mørk chokolade, mums......

Halskæde

Jeg har købt den fineste halskæde med et sølv hjerte, hvor jeg har fået graveret mine børns navne. Halskæden kan købes hos ILO by Lina.

fredag den 1. januar 2010

Hygge dag




I dag, den første dag i året har vi sikkert som så mange andre sovet længe, spist rester og skudt det sidste nytårs krudt af. Vi har kigget lidt i gemmeren og fundet en stak af de gratis kort man kan få på cafeerne, som er blevet omdannet til en uro. Et dameblad blev omdannet til en iskrystal/stjerne. En ren afslappende og dejlig 1 januar dag.