søndag den 19. maj 2013

Sundhed......

Ja, så er jeg igang igen.....igen. Men den her gang SKAL det lykkedes. I WILL and I CAN!

Omlægning af min kost og mere motion er de nye tiltag. Og jeg kan mærke at den nye sunde livsstil virker. Efter 4 uger har jeg fået det mærkbart bedre.....mere energi og overskud.

De næste indlæg kommer nok til at handle om det der fylder i min hverdag lige nu, nemlig mad og sundere vaner.

 De her små bægere med skyr fra Løgimose med smag af henholdsvis hindbær, rabarber og mango, passio er et rigtig godt sundt mellemmåltid der tilmed smager forbudt godt :) Jeg har købt dem i Netto.

 Min morgenmad her til morgen bestod af en rød grape, og en lille skål med havregryn med hakket mandler og rosiner. Den røde grape har overrasket mig, for den er slet ikke bitter som den alm. grape. Kan huske fra mine yngre dage at jeg skulle ha sukker på for at spise den. Men den her er mild og lækker i smagen.
Meningen var at jeg skulle købe Sweetie grape, men den kunne jeg ikke opstøve så alternativet var rød grape

 Jeg smagte Cocowell for første gang i går. Har læst mig til at det skulle være sundt og godt, men desværre syntes jeg ikke lige om den sødlige smag af kokosvand. Tror jeg holder mig til min egen Vinvikanlivin blandet op med mineralvand. (opskriften kommer senere) eller den nye hitter, varm eller kold lakridste.


4 kommentarer:

Christina sagde ...

Held og lykke med din vej på kostændringens sti! :)

MollyMy sagde ...

Tusind tak Christina.

Et ordsprog siger, hvor der er vilje er der vej, og viljen er der til at finde en ny sti at fortsætte ud af.

by myr sagde ...

Selvfølgelig KAN du Birthe - sejt at du gør det!
Du kan evt. prøve at tjekke madbanditten for gode opskrifter - den kører efter LCHF princippet og vi har brugt mange lækre opskrifter derfra (især har vi brugt desserterne og lækkerierne derfra - med god samvittighed :-)
Mht. motion - jeg skal faktisk til zumba i Romalt hallen i dag kl. 18.30 - det er gratis at prøve at komme og se om det er noget... måske det var en ide:-)

Masser af pøj pøj med projektet - jeg hepper på dig :-)

Knus Malene

MollyMy sagde ...

Tak for tippet Malene, jeg søger rundt på nettet lige for tiden, for at finde gode inspirerende blogge hvor jeg kan få lidt ideer til sund mad.
Jeg er begyndt at træne i træningscenter, og har lige været afsted i dag så jeg er helt brugt. Men tak for tilbudet. Rigtig god zumba aften til dig.
Knus