torsdag den 14. juni 2012

Hjælp....

Det er ikke alle mine ideer der lykkedes lige godt? 

Jeg havde en genial ide, troede jeg indtil den blev afprøvet. Købte glødelys/knæklys og balloner i tiger. Meningen var så at lysene skulle ind i de oppustede balloner som så skulle lyse fint op i mørket. Det fungere egentlig ok, men vil bare gerne ha lidt mere knald på lyset inden i ballonen. Har du en god ide til hvordan der kommer mere fut i lyset så skriv endelig.

5 kommentarer:

mette laumann sagde ...

Måske en lyskæde , jeg ved godt det ikke er så opfindsomt , men så er du da sikker på lys og der kan du jo så hænge pynt på ;)
Go sommer fest
Knus Mette

Eline sagde ...

Måske komme små elektriske fyrfadslys ind i ballonen. Tror godt med lidt slid, at du kan få dem mast derind... Alternativt små diodelygter... Uhhh, tænker så det knager... Går i tænkeboks og skriver, hvis jeg få flere ideer. Det lyder super spændende...
Kh Eline

KirstenK sagde ...

Ideen var da rigtig god...men jeg kan godt se at der ikke er så meget fut i ballonlyset der...de foregående kommentarer kommer da med mægtig gode ideer...jeg har vist ikke nogen der kan bruges lige på nuværende...men det kan da være der kommer en genial ide lige pludselig...så hører du fra mig!

MollyMy sagde ...

Tak for jeres ideer/kommentar. Jeg tænker også så det knager, for det kunne se vildt flot ud med en masse store flotte lysende balloner i forskellige farver til en sommerfest. Jeg tro på det nok skal lykkedes.

Heidi L sagde ...

Hvis det er lys der kan stå på en flade, har vi haft gode erfaringer med små fyrfadstager, hvor der er trukket en ballon op om :-)