lørdag den 30. juni 2012

Anbefal en blog

Jeg kunne godt tænke mig at få anbefalet nogle nye blog steder. Så kender du en inspirerende blog du har lyst til at anbefale mig, vil jeg rigtig gerne ha et tip. 

 Billederne er fra vores Sankt Hans aften.


torsdag den 28. juni 2012

Brug din avis

Duft kræmmerhuse med lavendel.

 Print vintage billeder på en side fra avisen, lav et kræmmerhus og fyld med lavendel.



onsdag den 27. juni 2012

Til......og......fra




En lille stak onsdags krea til og fra kort.




TO LOVE A CREATIVE LIFE WE MUST LOSE OUR FEAR OF BEING WRONG.





tirsdag den 26. juni 2012

torsdag den 21. juni 2012

Fest pynt

For et par dage siden blev jeg fejret med gaver og fest :) 

Rigtig mange af gaverne var pakket fint ind i både silkepapir og gavepapir. Og da jeg har en svaghed for flot papir er en del blevet gemt. Men jeg kan jo ikke bare blive ved med at gemme uden også at bruge noget af det. Derfor har jeg brugt noget af silkepapiret til at lave pon pon af.


Her er en lille nem diy på hvordan man hurtigt og nemt laver en fin og luftig silkepapirs pon pon.








lørdag den 16. juni 2012

Hemmeligheder

Jeg er rigtig godt igang med at lave 
 hemmeligheder til pakkelegen.


fredag den 15. juni 2012

Ingen ørn

Jeg er bestemt ingen ørn til at strikke, men kunne ik dy mig få at prøve om jeg kunne lave de her fine strikkede flag.  Tror næsten det lykkedes, så nu har jeg fået mod på at prøve at lave endnu et :)
Opskriften har jeg fundet hos hende her.

torsdag den 14. juni 2012

Hjælp....

Det er ikke alle mine ideer der lykkedes lige godt? 

Jeg havde en genial ide, troede jeg indtil den blev afprøvet. Købte glødelys/knæklys og balloner i tiger. Meningen var så at lysene skulle ind i de oppustede balloner som så skulle lyse fint op i mørket. Det fungere egentlig ok, men vil bare gerne ha lidt mere knald på lyset inden i ballonen. Har du en god ide til hvordan der kommer mere fut i lyset så skriv endelig.

tirsdag den 12. juni 2012

Vil du være med?

Jeg er super heldig, for i min postkasse fandt jeg et brev fra, fru flittig. Hun har sendt mig et dejlig brev med alt mulig lækkert, så nu er det bare med at komme igang. 
Tusind tak for alle de dejlige sager.



Nu vil jeg lave en spændende gave som skal sends retur til fru flittig.

Har du lyst til at lege med i pakkelegen? 

Jeg skal sende to pakker afsted til de første der melder sig. De skal så sende en pakke retur til mig :) elsker at få gaver.

mandag den 11. juni 2012

Mærkater

Ved godt der nok er mange der vil ryste lidt på hovedet og sige, hun er da lidt mærkelig, men sådan er det altså.

 Jeg printer flotte, gamle, retro, slidte, franske, engelske eller sjove mærkater ud på nettet og klistre dem på alt lige fra marmelade krukkerne til alt mulig andet. 

Ved ikke helt hvorfor det smager en anelse bedre når det også ser flot ud.  



4 stk.


Jeg er så heldig at ha byttet mig frem til disse flotte ATC kort. 
 Har du lyst til at lave dit eget kort og bytte med andre kan du læse lidt mere om reglerne for ATC kort her hos Mette som har sendt mig det dejligste ferie ATC kort. Mette som har bloggen Prikker maler også nogle fantastiske malerier, så ta et kig på hendes blog.
 Af Iben som har sit galleri i Struer har jeg byttet mig til det fineste kort malet på lærred. Se flere af Ibens skønne malerier her. Næste gang jeg skal til Struer, skal jeg helt sikkert et smut forbi Iben så jeg kan se hendes billeder live.
 Pia som har bloggen, DoodleDeim har sendt mig den skønneste lille engel som jeg er så glad for. Hver gang jeg kigger på hendes blog blir jeg så inspireret og ville ønske det var mig der havde sådan et tallent for at fremtrylle de mest fantastiske billeder.

 Det fine neon farvede kort med svampe har jeg fået af Rikke. Brevet indhold en ekstra lille gave nemlig en håndfuld flotte perler. Rikke er stifter af netværket, Kunstnerværket som er en helt fantastisk ide.
Tusind tak til hver og en af jer der har sendt mig de skønne og helt unikke ATC kort.

mandag den 4. juni 2012